AQUABARP ACABADO

 Lacuri pe baza de apa lemn exterior 

Lac pe baza de apa pentru exteriorHYDROBARP ACABADO

 Lacuri pe baza de apa lemn interior 

Lac incolor pe baza de apa pentru interiorLACAPOL FENIX – LAC POLIURETANIC PIGMENTAT

 Lacuri poliuretanice lemn 

Lac poliuretanic pigmentat pe baza de rasini poliuretaniceLACAPOL GLASS ALTO BRILLO – 100 % LUCIU

 Lacuri poliuretanice lemn 

Lac poliuretanic tixotropic de doua componente transparent pentru lemn.LACAPOL ECUADOR

 Lacuri poliuretanice lemn 

Lac poliuretanic tixotropic de doua componente transparent pentru lemn.ACRILAC PU

 Lacuri acrilice lemn 

Lac poliuretanico – acrilic de doua componente pigmentat si transparent pentru diverse esente de lemn


Industria metalului

În domeniul industria metalului, oferim o gamă extinsă de produse care includ grunduri și emailuri, tratamente anticorozive, vopsele de ultimă generație solubile în apă precum și produse epoxidice și poliuretanice.

Industria lemnului

În domeniul industria lemnului, oferim de la produse pe bază de apă pentru interior, cu aceleași performanțe pe scară largă ca și produsele din poliuretan pe bază de solvent, la produsele solubile în apă pentru tâmplăria exterioară, toate acestea, fără îndoială, fiind între cele mai populare alegeri atunci când vine vorba de lucrări care necesită rezistență la agenți externi.

Suport clienți

Asigurăm în permanență clienților noștri consiliere tehnică de specialitate atât în domeniul finisajelor cât şi al tehnicilor de aplicare. Avem în dotare mașini tintometrice industriale pentru vopsea și baițuri. Pentru retușuri pe șantier și nu numai, îmbuteliem vopsea în tub spray.

Soluții

Împreună cu a partenerii nostri ne adaptăm în permanență cerinţelor clientului asigurând culoari nestandardizate (avem in dotare masini tintometrice industriale pentru vopsea si baituri), un anume grad de luciu sau oricare altă cerință. O dezvoltare dinamică și constantă a produselor de ultimă generație (UV, pe bază de apă) în acord cu legislația privind COV-urile ne permit să îndeplinim cerințele specifice oricărui client.

Cine suntem

Suntem un colectiv de profesioniști cu o experiență de peste 20 ani în promovarea de lacuri și vopsele profesionale pentru metal și lemn, reprezentănd în România una dintre cele mai mari firme în domeniu - Barpimo Barnices y Pinturas din Spania.

Împreună cu a partenerii nostri ne adaptăm în permanență cerinţelor clientului asigurând culori nestandardizate, un anume grad de luciu sau oricare altă cerință. O dezvoltare dinamică și constantă a produselor de ultimă generație (UV, pe bază de apă) în acord cu legislația privind COV-urile ne permit să îndeplinim cerințele specifice oricărui client.

CONTACTEAZĂ-NE