PLIOBARP

 Vopsele marcaje rutiere 

Vopsea de semnalizare monocomponenta pe baza de rasini acriliceTHERMOBARP

 Vopsele rezistente la temperaturi inalte metal 

Vopsea pe baza de rasini modificate cu rezistenta la temperaturi inalte.CLOROBARP 438

 Vopsele clor cauciuc metal 

Vopsea pe baza de rasini clorcauciuc modificateBARPIDROL MONOCAPA

 Vopsele pe baza de apa metal 

Vopsea monocapa hidrosolubilLACAPOL D/D GV

 Vopsele poliuretanice metal 

Vopsea pe bază de răşini de poliuretano acrilice, polimerizate cu poliisocianat alifaticBARNIZ LACAPOL D/D

 Vopsele poliuretanice metal 

Lac lucios pe baza de rasini poliuretano – acrilice polimerizate cu poliisocianatalifaticDUALCOTEX L.S

 Vopsele poliuretanice metal 

Vopsea monocapa pe bază de răşini poliuretanico – acrilice, polimerizatePINTURA EPOXY SUELOS

 Vopsele epoxidice metal 

Vopsea industriala de pardoseli interioare,cu calitate de top pe baza de rasini epoxidice speciale si pigmenti de inalta rezistenta.BAREPIK 880

 Vopsele epoxidice metal 

Vopsea epoxi poliamidica, contine fosfat de zinc.DUALSINT 438

 Vopsele alchidice metal 

Vopsea monocapa pe baza de rasini alchidice modificate, contine fosfat de zincESMALTE SINTETICO MC

 Vopsele alchidice metal 

Vopsea pe baza de rasini alchidice modificate, contine fosfat de zinc.


Industria metalului

În domeniul industria metalului, oferim o gamă extinsă de produse care includ grunduri și emailuri, tratamente anticorozive, vopsele de ultimă generație solubile în apă precum și produse epoxidice și poliuretanice.

Industria lemnului

În domeniul industria lemnului, oferim de la produse pe bază de apă pentru interior, cu aceleași performanțe pe scară largă ca și produsele din poliuretan pe bază de solvent, la produsele solubile în apă pentru tâmplăria exterioară, toate acestea, fără îndoială, fiind între cele mai populare alegeri atunci când vine vorba de lucrări care necesită rezistență la agenți externi.

Suport clienți

Asigurăm în permanență clienților noștri consiliere tehnică de specialitate atât în domeniul finisajelor cât şi al tehnicilor de aplicare. Avem în dotare mașini tintometrice industriale pentru vopsea și baițuri. Pentru retușuri pe șantier și nu numai, îmbuteliem vopsea în tub spray.

Soluții

Împreună cu a partenerii nostri ne adaptăm în permanență cerinţelor clientului asigurând culoari nestandardizate (avem in dotare masini tintometrice industriale pentru vopsea si baituri), un anume grad de luciu sau oricare altă cerință. O dezvoltare dinamică și constantă a produselor de ultimă generație (UV, pe bază de apă) în acord cu legislația privind COV-urile ne permit să îndeplinim cerințele specifice oricărui client.

Cine suntem

Suntem un colectiv de profesioniști cu o experiență de peste 20 ani în promovarea de lacuri și vopsele profesionale pentru metal și lemn, reprezentănd în România una dintre cele mai mari firme în domeniu - Barpimo Barnices y Pinturas din Spania.

Împreună cu a partenerii nostri ne adaptăm în permanență cerinţelor clientului asigurând culori nestandardizate, un anume grad de luciu sau oricare altă cerință. O dezvoltare dinamică și constantă a produselor de ultimă generație (UV, pe bază de apă) în acord cu legislația privind COV-urile ne permit să îndeplinim cerințele specifice oricărui client.

CONTACTEAZĂ-NE