Probe tehnice inainte de vanzare

Se realizează la sediul clientului de către specialiști din cadrul firmei noastre sau de către client in funcție de solicitări.
Măsurarea stratului de microni, determinarea aderentei precum si alte teste specific. Aceste teste se fac după o perioada de 15 zile de la aplicare, conform instrucțiunilor date de producător.

Consultanta tehnica de specialitate post vanzare

Împreună cu a partenerii noștri ne adaptăm în permanență cerințelor clientului asigurând culori nestandardizate (avem in dotare mașini tintometrice industriale pentru vopsea si baițuri), un anume grad de luciu sau oricare altă cerință. O dezvoltare dinamică și constantă a produselor de ultimă generație (UV, pe bază de apă) în acord cu legislația privind COV-urile ne permit să îndeplinim cerințele specifice oricărui client.
Putem asigura asistenta si îndrumare personalului aplicator la solicitare.

Servicii de colorare

Servicii de colorare in sistemele RAL, NCS, PANTONE sau orice culoare la solicitarea clientului.
Replicarea culorii clientului cu aparatura specializata de recunoaștere precisa a culorii – Fotospectrometru. In acest mod, se păstrează nuanța de culoare exactă intre zonele existente si cele noi.

Avantaje client

Transport gratuit pentru o valoare a mărfii de peste 1000 lei.
Un agent de vânzări dedicat fiecărui client.
Credit comercial.
Mostre de produse.

Cine suntem

Suntem un colectiv de profesioniști cu o experiență de peste 20 ani în promovarea de lacuri și vopsele profesionale pentru metal și lemn, reprezentănd în România una dintre cele mai mari firme în domeniu - Barpimo Barnices y Pinturas din Spania.

Împreună cu a partenerii nostri ne adaptăm în permanență cerinţelor clientului asigurând culori nestandardizate, un anume grad de luciu sau oricare altă cerință. O dezvoltare dinamică și constantă a produselor de ultimă generație (UV, pe bază de apă) în acord cu legislația privind COV-urile ne permit să îndeplinim cerințele specifice oricărui client.

CONTACTEAZĂ-NE